EDIFICIO, waar u met uw evenement geschiedenis schrijft

Iconisch, emblematisch, historisch. Edificio presenteert locaties die geschiedenis uitademen. Locaties die uw evenementen een meerwaarde bieden. Met een culturele agenda, om ook vandaag geschiedenis te schrijven. Volg de gids.

Hoe maken we van je evenement een succes?

Inademen, uitademen, en vooral zen blijven : wij zorgen voor alles, met ervaring en expertise. Onze ploeg bestaat uit meertalige professionals en begeleidt u van A tot Z bij de organisatie van uw evenement. Of het nu privé is of publiek, in kleine of in brede kring. Met een grondige kennis en een uitstekende smaak.

Meer hierover

Reserveer uw evenement

De Solvay Bibliotheek, een plaats vol ideeën

Deze prachtlocatie is de vrucht van de visie van Ernest Solvay. Hier, in het vroegere Sociologische Instituut, ontmoetten onderzoekers uit verschillende landen elkaar om ideeën uit te wisselen. In de Stad van de Wetenschap hebben Einstein, Bohr en andere Nobelprijswinnaars zich met elkaar gemeten tijdens de mythische ‘Solvay Conferenties’. Grote geesten voelen zich thuis op deze plek.

Ontdek deze uitzonderlijke locatie

Reserveer uw evenement in de Solvay Bibliotheek

Concert Noble, een schitterend hof voor de groten der aarde

Treed binnen in deze ode aan het majestueuze en haal diep adem. De geur van somptueuze bals, de klanken van grandioze concerten, de luxe van koninklijke huwelijken. Denk aan de groten der aarde die eerder deze zalen betraden. Koning Boudewijn, de Sjah van Iran, sir Mountbatten, monseigneur Forni en de Dalaï Lama. Het is de locatie bij uitstek voor onvergetelijke ontmoetingen.

Ontdek deze prestigieuze ruimte

Reserveer uw evenement in Concert Noble

Onze culturele agenda schrijft samen met u geschiedenis.

Om deze magische oorden open te stellen voor het publiek, om ze hun plaats te geven in de geschiedenis van vandaag, stelt Edificio culturele evenementen voor, of onthaalt ze, het hele jaar door.