Reserveer je uitzonderlijke avonden, feestelijke zintuiglijke avonden ter ondersteuning van de cultuur-, horeca- en evenementensector

met

“Les Concerts Nobles”

Solidaire POP-UP MEAL & SHOW

wanneer gastronomie en muziek je avond betoveren
een onvergetelijke unieke ervaring waar je altijd al van hebt gedroomd

 

vanaf 01 september 2020

te Brussel, in Concert Noble.
(Rue d’Arlon 84 –  1040 Brussel)

Elke dinsdag en donderdag concertavonden elke vrijdag- en zaterdagavond gastronomische maaltijden gevolgd door een concert

 

 

 

Het zelden toegankelijke prestigieuze Concert Noble-gebouw opent voor u zijn deuren.

Voor nóg meer pracht en praal worden de indrukwekkende elementen voor de gelegenheid extra in de verf gezet door evenementenbedrijven gespecialiseerd in geluid, verlichting, onthaal, …   Klik hier

 

Een solidair initiatief ter ondersteuning van de cultuur-, horeca- en evenementensector

De cultuur-, evenementen- en horecasector moesten op 13 maart als eerste hun deuren sluiten. Alles wijst er bovendien op dat ze ook de laatste zullen zijn om hun activiteiten zonder beperkingen weer op te starten. Deze sectoren werden dus het zwaarst getroffen door de coronacrisis. Daarom besloot EDIFICIO als specialist in de organisatie van evenementen op maat om niet alleen al zijn kennis, maar ook een gebouw met grote waarde voor ons patrimonium ter beschikking te stellen. Het resultaat is het Concert Noble, een unieke solidariteitspop-up die een paar weken duurt.  Reserveer je deelname en betuig zo je solidariteit

 

GEZONDHEIDSMAATREGELEN: plezier in alle veiligheid

Wees gerust: de gezondheid wordt tijdens deze avonden volledig gegarandeerd.  Dankzij de zeer drastische gezondheidsmaatregelen kun je optimaal en zonder de minste schrik van deze avonden genieten.  Lees hier om welke maatregelen het precies gaat en hoe je ter plaatse je drankjes aan tafel kunt bestellen met een QR-code op elke tafel, een volledig Belgische applicatie van de nieuwe start-up ORDEO. Klik hier

 

 

SHOW

Elke dinsdag en donderdag.

Elke avond is er een andere artiest die tijdens een 60 minuten durende voorstelling de sfeer verzorgt met een zeer intieme, maar daarom niet minder levendige voorstelling die je bij de keel grijpt.  Alle elementen zijn dus voorhanden om artiest en publiek één te laten worden.  Dankzij het uiterst gevarieerde programma kan iedereen er de avond van zijn dromen kiezen.

Cabaretformule: bestel je drankjes tijdens de voorstelling zonder je te moeten verplaatsen.

Bovendien is er na elke voorstelling een signeersessie!.

 

Deelname: 29 euro/persoon (+ 2% deelnamekosten)

 

 

Tijdschema : 

19h30 : Openen van de deuren

20h15 : Concert

MEAL & SHOW

Elke vrijdag en zaterdag.

Elke avond mogen 150 personen genieten van een gastronomisch en feestelijk 3-gangenmenu (wijn en water inbegrepen), dagelijks bereid door een andere restauranthouder. Dit alles uiteraard volgens de strengste gezondheidsmaatregelen (normaal kunnen op deze plaats 550 personen terecht voor een diner, nu is de toegang beperkt tot 150 man om de regels van social distancing optimaal te respecteren).  Tijdens deze avond biedt de restauranthouder zijn persoonlijke menu aan waarmee hij of zij het beste van zichzelf geeft.

Na de maaltijd is er elke avond een andere artiest die tijdens een 40 minuten durende voorstelling de sfeer verzorgt met een zeer intieme, maar daarom niet minder levendige voorstelling die je bij de keel grijpt.  Alle elementen zijn dus voorhanden om artiest en publiek één te laten worden.  Dankzij het uiterst gevarieerde programma kan iedereen die deze “Meal & Show” wil bijwonen, de avond van zijn dromen kiezen.

Cabaretformule: bestel je drankjes tijdens de voorstelling zonder je te moeten verplaatsen.

Bovendien is er na elke voorstelling een signeersessie!

 

Deelname: 128 euro/persoon (+ 2% reserveringskosten)

 

 

Tijdschema : 

19h00 : Openen van de deuren

19h45 : Diner

21h40 : Concert

PARKING : https://www.interparking.be/fr-BE/find-parking/Loi/

 

Feestelijke zintuiglijke avonden!

 

 

 

Deze avonden zullen al je zintuigen bekoren met uitzondering van één: de tast (wegens Covid-19).  Al je zintuigen zullen staan springen, zeker gezien het versterkende en betoverende element van de zin voor … solidariteit.

 

SOLIDARITEIT

Dof en doods: dat zou een leven zijn zonder cultuur, evenementen en horeca.  Stel je eens de lockdown voor zonder muziek te kunnen beluisteren, een boek te kunnen lezen of een film te kunnen bekijken.  Stel je eens een eeuwigdurende lockdown voor zonder fysiek te kunnen feesten met familie en vrienden op aangename ontmoetingsplaatsen.
ALLEMAAL ONMOGELIJK zonder cultuur, horeca en evenementen!

Deze sectoren mogen niet verdwijnen en mogen in elk geval niet inboeten aan diversiteit. Hen ondersteunen is daarom de beste dienst die je jezelf kunt bewijzen, wil je niet veroordeeld worden tot een somber leven. Door deel te nemen aan de “Concerts Nobles” ondersteunt je die sectoren die je leven kleur gaven.
Zij gunnen ons plezier, gun hun ook inkomsten en bied hun de kans te overleven in afwachting van betere tijden.

 

ZICHT

Elke avond vindt plaats op een indrukwekkende plaats waar slechts zelden iemand wordt toegelaten, laat staan er kan genieten van een maaltijd en een voorstelling kan bijwonen.  Een once in a lifetime- en niet te missen kans, een onvergetelijke en unieke ervaring. Zeker omdat de pracht en praal van deze plaats tijdens deze solidaire avonden nóg meer tot haar recht komt.

De samenstelling van de borden komt het beeld enkel ten goede. Een lust voor het oog! Om nog maar te zwijgen van de voorstelling waarvoor je ogen tekort komt!

 

SMAAK & GEUR

Elke restauranthouder biedt zijn persoonlijke menu aan waarin hij of zij het beste van zichzelf geeft.  Laat het smaken!  Een lust voor de smaak- en geurpapillen.

 

GEHOOR

Tijdens deze avonden kom je ook oren tekort! Op beide oren slapen is voor achteraf, eerst moet je ze goed spitsen! De talenten van onze vele Belgische artiesten behoeven geen uitleg meer, aan jou om ernaar te luisteren.  En misschien heb je het al eens gehoord, maar deze zintuiglijke ervaringen mag je zeker niet missen.  Hier kun je gewoon niet doof voor blijven!

 

Nu JIJ nog!

Enkel jij, als liefhebber van feest en talent, ontbreekt nog.  Reserveer snel je avonden en ondersteun zo actief de cultuur-, horeca- en evenementensector.

een initiatief van

 

 

en van verschillende solidaire partners die de krachten bundelen,

met de steun en het partnerschap van

met de steun van visit.brussels en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

IN SAMENWERKING MET

(Klik op het logo om de website te bekijken)